ticket & event solutions

Algemene voorwaarden

Beheer uw evenement via 1 centraal platform en behoud het overzicht.

Tickets die zonder toestemming worden doorverkocht, geven geen recht op toegang. De organisator en/of de officiƫle ticketverdeler behoudt(-en) zich tevens het recht voor om tickets te annuleren zodra wordt vastgesteld dat ondanks dit verbod tickets te koop worden aangeboden. De kosten als gevolg van de annulering worden verhaald op de koper. Identiteitscontrole van de tickethouder door de organisator of de officiƫle ticketverdeler is mogelijk. Afgelastingen en/of wijzigingen geven geenszins aanleiding tot terugbetaling van het ticket.

 

De tickets worden gereserveerd bij het verzenden van het bestelformulier. De tickets worden pas verstuurd na ontvangst van de correcte betaling en het invullen van ticket gegevens. De reservatie wordt geannuleerd indien de tickets niet worden betaald binnen de aangegeven betalingstermijn. Deze termijn zal strikt toegepast worden. De BTW en eventuele taksen zijn steeds ten laste van de klant.

 

De tickets worden per mail verstuurd naar het adres opgegeven in de inschrijvingsprocedure, tenzij de klant of organisator hier andere specifieke wensen over heeft.

 

Indien een organisator zijn evenement annuleert, worden de tickets terugbetaald door de organisator van het evenement.

 

Entrando kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de rechtstreekse of onrechtstreekse schade die iemand zou lijden als gevolg van het bezoek aan of het gebruik van de website, behoudens door die persoon bewezen opzet of zware fout bij Entrando. Entrando is niet aansprakelijk voor overmacht die de uitvoering van deze overeenkomst vertraagt of verhindert.

Contacteer ons

Kunnen we je helpen om de organisatie te vereenvoudigen via ons Entrando platform?

Wij geven graag advies op maat en denken mee vanuit Uw standpunt.

Kenneth Geenen - kenneth@entrando.be